Risc maxim de avalanșă în Munții Bucegi

Salvamontiștii au emis o avertizare de avalanșă. FOTO Salvamont Bucegi

Salvamontiștii din Munții Bucegi au emis un avertisment pentru amatorii de drumeții montane. Zăpada proaspăt așezată a crescut riscul de avalanșă.

Potrivit salvamontiștilor, ninsorile din ultimele 24 de ore au făcut ca stratul nou de zăpadă să măsoare în unele zone, peste 50 cm. Ceața și vizibilitatea redusa la mai puțin de 25 m. complică și mai mult situația.

Salvamontiștii din Munții Bucegi recomandă pentru acest weekend, amânarea turelor montane pana când vremea o va permite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*