Târg de Joburi pentru industria ospitalității organizat în Eforie Nord, Herculane și Craiova

Statuia lui Hercule din Băile Herculane. FOTO Liliana Boioglu
Statuia lui Hercule din Băile Herculane. FOTO Liliana Boioglu

După o lungă perioadă de pandemie în care turismul din România a fost nevoit să renunțe la parte o parte din echipele sale sau chiar a închis locații, Bacolux Hotels România dorește să continue investițiile și dezvoltarea în echipă, să deschidă noi oportunități de joburi în locațiile sale din mai multe orașe din țară.

Târgul de Joburi Bacolux Hotels România va avea loc în mai multe etape pentru fiecare locație:

  • Craiova: 11-12 martie – Bacolux Craiovița Hotel & Events, Calea Severinului, Nr. 91.
  • Eforie Nord: 16 -17 martie – Bacolux Koralio, Str. 23 august, Nr. 6.
  • Băile Herculane: 26 martie – Bacolux Diana Resort, Str. Complexelor, Nr. 8.

Programul pentru toate zilele de târg este între 10.00 și 17.00.

Persoanele în căutarea unui job în industria ospitalității se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels România, care oferă în prezent oportunități de angajare în Eforie Nord, Herculane și Craiova, unde sunt disponibile peste 40 de posturi pentru persoane cu experiență în domeniu sau la început de drum. De  exemplu pentru poziții de management, la Bacolux Koralio în Eforie Nord se poate aplica pentru Director Operațional si F&B Manager, în locațiile din Herculane sunt disponibile posturi precum Manager Spa, Bucătar Șef, Manager Departament Tehnic, iar la sediul central Bacolux Hotels din Craiova sunt deschise posturi de Asistent Manager sau Auditor de Calitate. Există posturi și pentru cei la început de drum precum recepționer, cameristă, bucătar, ospătar, barman și multe alte poziții.

Ca un element de noutate, la această ediție a târgului interviurile se pot programa și online pentru cei care nu sunt din Eforie Nord, Herculane sau Craiova sau preferă un astfel de prim interviu. Cei interesați se pot înregistra pentru participarea la Târgul de Joburi accesând acest link.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*