Sezonul reducerilor nu e doar la mall, ci şi la aeroport, la Tuzla – s-au pus în vânzare biletele pentru zborurile de agrement Aeromania

S-au pus în vânzare biletele pentru zborurile cu avionul la Aeromania

Cu ocazia celei de-a 12-a ediţii Aeromania, desfăşurată în premieră pe parcursul a 3 zile, Regional Air Services Aeroport Tuzla a emis o serie limitată de bilete la preţ redus pentru zborurile de agrement. Acestea se pot achiziţiona din reţeaua bilete.ro începând cu data de 20 iunie, iar preţul pentru un zbor de 30 de minute cu unul dintre avioanele din flota RAS este de 285 lei/persoană.

Zborurile se pot programa, în limita locurilor disponibile, pentru duminică, 15 iulie – ziua de Chic Picnic Aeromania sau pentru orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii, până la 15 septembrie 2018.
Fotografiile sau filmările deasupra mării şi plajelor vor fi cu siguranţă amintiri memorabile în portofoliul personal sau pe reţelele de socializare.

Duminică, în ziua de chic picnic, părinţi, pitici, bunici şi iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitaţi începând cu orele 11.00 la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare – pentru a păstra atmosfera elegantă, dar şi pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizaţi. Food-court-ul este amenajat de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreţine atmosfera la Aeroport cu cea mai bună muzică.
Copiii sunt aşteptaţi cu spaţii de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activităţi distractive şi educative.

Ziua de duminică, destinată picnicului la aeroport şi zborurilor de agrement, încheie evenimentul Aeromania.

CONDITII ACHIZITIE BILETE:

Durata zborului este de 30 de minute. Rezervările pentru zboruri se fac de comun acord cu reprezentanţii Aeroportului Tuzla pentru duminică 15 iulie 2018, în limita locurilor disponibile, sau pentru orice altă zi până la 15 septembrie 2018.

Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul acceptă termenii şi condiţiile de călătorie ale operatorului aerian.

Pentru rezervarea zborului se va folosi adresa zbordeplacere@regional-air.ro.

Rezervarea se va face cu cel puţin 48 de ore în avans.

Pentru cererile de rezervare în aceeaşi zi, Regional Air Services îşi rezervă dreptul de a reprograma sau a refuza prestarea serviciului fără rambursarea sumei încasate.

MINORI – accesul minorilor la zbor este permis doar cu acordul scris al reprezentanţilor legali (parinţilor)/ tutorelui.

Achiziţionarea biletului presupune acceptul condiţiilor aferente zborului cu minori.

MARJĂ VÂRSTĂ – sub 12 ani doar însoţiţi de părinţi sau o persoană desemnată prin declaraţie notarială.

PERSOANE CU DIZABILITĂȚI – accesul acestora la zbor se face doar în baza adeverinţei medicale care certifică faptul că persoana este aptă pentru zbor. Accesul este permis în limitele impuse de siguranţa aeronautică şi de configuraţia aeronavei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*