FOTO Timișoara Air Show 2018 se anunță a fi un spectacol plin de surprize!

Timișoara Air Show 2018. FOTO AIT Traian Vuia

Sâmbătă, 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și aglomerație pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport. În zona evenimentului, vor fi prezenți și comercianți care vor pune la dispoziție produse alimentare și băuturi răcoritoare.

O formație surpriză va fi prezentă la spectacol, este vorba de Baltic Bees, letonii care revin la Timișoara după prezența din 2016.

”Piloții letoni au fost foarte încântați de publicul din Timișoara și de atmosfera de aici și au ținut neapărat să mai fie prezenți. Programul lor este foarte încărcat, însă au reușit și ne-au anunțat în urmă cu câteva zile că vor participa și ei”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Vor mai fi prezenți: Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României cu Hawks of Romania, parașutiștii Blue Wings şi The Pellicans, formaţia ASALT și Iacării Acobați. După evoluțiile piloților, spectatorii vor putea asista la un concert de muzică rock – formații românești și sârbești.

Accesul spectatorilor va fi permis de la ora 16.30. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, a fost amenajate aproximativ 6.000 de locuri de parcare, unde staționarea este gratuită. Administrația aeroportului este în negocieri pentru semnarea unui contract de servicii pentru transportul spectatorilor din oraș la aeroport și retur.

”Mă bucur că putem să fim alături de Aeroportul Timișoara într-un eveniment care de-a lungul timpului s-a impus în comunitate ca unul de anvergură și că putem oferi cetățenilor din județul Timiș un spectacol extraordinar. Pe lângă preocupările constante pe care le avem în ceea ce privește administrația este de datoria noastră de a organiza și activități recreative, iar “Timișoara Air Show” atrage de fiecare dată un public numeros, ceea ce înseamnă că facem ceea ce trebuie”, a declarant președintele CJT, Călin Dobra.

Traficul aerian se va desfășura conform orarului, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul faptul că pe traseul până la aeroport vor fi amplasate mai multe filtre de Poliţie pentru dirijarea traficului, astfel încât să îşi aloce suficient timp pentru a ajunge la ora potrivită pentru formalităţile de îmbarcare.

Pentru organizarea mitingului aviatic, Aeroportul Internaţional Timişoara are în primul rând sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Ministerului Apărării Naționale, al Primăriei Ghiroda, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*