Se studiază impactul voucherelor de vacanță în industria turismului prin intermediul unui chestionar

Imagine cu plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Național pentru Întreprinderi Private Mici și Mijlocii din România – CNIPMMR a anunțat lansarea unui studiu privind impactul voucherelor de vacanță în industria turismului din România.

Pentru realizarea acestui proiect, reprezentanții CNIPMMR solicită sprijinul agențiilor de turism implicate în proiectul voucherelor de vacanță.

„O analiză completă, post-implementare a măsurii de acordare a voucherelor de vacanţă va scoate în evidenţă impactul real al acestora, atât pentru angajat şi angajator, cât şi pentru agenţii de turism şi hotelieri”, au anunțat reprezentanții CNIPMMR.

Reprezentanții agențiilor de turism pot accesa formularul pentru acest studiu online, aici.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*