Metallica concertează la București pe 14 august 2019. Cei cu bilete VIP îi pot întâlni pe membrii trupei în particular

Turneul internațional Metallica trece și prin România

Legendara trupă Metallica revine la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională. Biletele se pun în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.

Turneul Worldwired se întoarce în Europa și Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. Debutând pe 1 mai 2019 în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul.

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziționeze Pachete VIP pentru o experiență Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium și alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa. Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie.

Vânzarea generală începe vineri, 28 septembrie, de la ora 10:00 pe iabilet.ro și metallica și emagic.ro, iar membrii fanclubului Metallica vor putea achiziționa bilete începând de marți, 25 septembrie de la ora 11:00. (Legacy Memebers de la ora 11:00 iar General Members de la ora 12:00)

Biletele vor costa:

  • Gazon A – 345 lei
  • Gazon B – 285 lei
  • Cat 1 – 685 lei
  • Cat 2 – 505 lei
  • Cat 3 – 345 lei
  • Cat 4 – 285 lei
  • Cat 5 – 235 lei

Biletele se gasesc incepand cu 28 septembrie in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Informatii despre Albumele incluse in bilet
Fiecare bilet achizitionat include albumul Hardwired…To Self-Destruct în format fizic* sau digital, în funcție de opțiunea selectată.

Ulterior achiziției de bilet vei primi un mail in care ti se va spune cum poti utiliza seria biletului pentru revendicare. Fiecare serie este unica și poate fi folosită o singură dată pentru a primi o copie a albumului. Dacă ai deja albumul Hardwired…To Self-Destruct,poți transmite seria/codul unei persoane apropiate dintre prieteni, familie sau colegi. Detalii complete despre cum poți dărui codul vei gasi pe linkul dedicat ce va fi trimis pe mail.

Daca ti-ai achizitionat biletele dintr-un magazin, si nu online, iti poti revendica albumul tău Hardwired…To Self-Destruct pe http://chilli.mobi/metallica2019/, folosind seria biletului tau ca si cod unic de revendicare, la cel putin o saptamana dupa achizitionare.

Informații pachete VIP

Experiența ‘Dream No More’
9,950 RON per pachet – VIP1

Un (1) bilet cu acces în Snakepit – zona cea mai apropiață de scenă
Intrare dedicată în Arena Națională
Întâlnire cu o parte dintre membrii trupei backstage, înainte de concert
Fotografie cu tine și toată trupa, realizată de un fotograf profesionist
Un (1) setlist al concertului din Bucuresti cu autograf
Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde:
Două (2) vouchere de băutură la bar
Cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’
Tur prin expoziția de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecțiile personale ale membrilor trupei
Un (1) poster al concertului
Un (1) tricou Metallica, ales de tine
Prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising
Membru din echipa locală de organizare dedicate

** Pentru întâlnirea de dinaintea show-ului ora și locul pot varia, existând posibilitatea să fie organizată și într-un spațiu în afara zonei de concert, mai devreme în ziua evenimentului

Experiența ‘All Nightmare Long’
1,600 RON per pachet – VIP2

Un (1) bilet cu loc pe scaun în primele 12 rânduri SAU un (1) bilet în zona Gazon A
Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
Intrare dedicată în Arena Națională
Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde:
Un (1) voucher de băutură la bar
Cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’
Tur prin expoziția de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecțiile personale ale membrilor trupei
Un (1) poster al concertului
Un (1) tricou Metallica, ales de tine
Prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising
Membru din echipa locală de organizare dedicate

Pachetul ‘Shortest Straw’
910 RON per pachet – VIP3

Un (1) bilet cu loc pe scaun într-unul din sectoarele cu vizibilitate bună SAU un bilet în zona Gazon A
Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
Intrare dedicată în Arena Națională
Un (1) poster al concertului
Un (1) cadou în ediție limitată de la standul de merchandising

Vei primi un email cu cel puțin o săptămână înainte de ziua concertului cu instrucțiuni din partea CID Entertainment pentru a beneficia de toate elementele incluse în Pachetul tău.

Pachetele VIP sunt non-transferabile și nu se pot returna. Nu trebuie cumpărate de la vânzători neautorizați. Persoanele care încearcă revânzarea Pachetelor VIP vor avea comenzile anulate, conform politicii de achiziție CID Entertainment. Pentru a beneficia de toate elementele incluse în pachetul VIP, trebuie să prezinți la punctul de acces VIP chitanța/factura pentru comandă, un act de identitate și cardul folosit la achiziție. Pachetul va fi considerat invalid dacă este revândut. *Solicitările pentru schimbarea numelui de pe comandă sunt aprobate la alegerea CID Entertainment. CID Entertainment își rezervă dreptul de a anula pachetul VIP dacă va considera necesar. Dacă ai orice întrebare privind achiziția de bilete VIP, te poți adresa echipei noastre de Relații cu Clienții prin telefon sau email: (888) 805-8930 / guestservices@cidentertainment.com

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*