Promoție la zborurile Turkish Airlines – Zbori de la Constanța la Istanbul cu 109 euro

Poți călători la Istanbul cu 109 prin Turkish Airlines

Compania aeriana Turkish Airlines a dat startul unei noi promoții la zborurile dintre Constanța și Istanbul. Campania durează 21 de zile, iar biletele cumpărate sunt valabile până la sfârșitul lunii martie 2019.

Cei care vor să viziteze Istanbulul, acum sau vor să își planifice o vacanță în primăvara anului viitor, pot beneficia de o promoție lansată de compania Turkish Airlines: bilete cu prețuri începând de la 109 euro. Acestea pot fi achiziționate în perioada 24 septembrie – 15 octombrie și sunt valabile începând cu ultima zi a promoției – 15 octombrie și până pe 31 martie, cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“.

Perioada minimă de stat între biletele dus și întors este de 2 zile, iar cea maximă de 3 luni, iar achiziționarea acestora trebuie făcută cu minim 10 zile înainte de plecare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. 10 Știri care merită Atenție – 25 septembrie 2018 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*