Wizzair introduce curse aeriene noi din Timișoara spre Danemarca, Germania și Marea Britanie, cu 2 luni mai devreme decât era prevăzut

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Cursele noi cu zbor direct din Timișoara anunțate public în ianuarie de către compania aeriană Wizz Air și Aeroportul Internațional Timișoara, vor fi disponibile cu două luni mai devreme.

Compania aeriană Wizz Air va aloca bazei de la Timișoara o aeronavă suplimentară începând cu 1 iulie, ceea ce creează condiții operaționale și comerciale pentru lansarea unor curse aeriene noi începând din 1 iulie, în loc de 1 septembrie.

În acest moment se pot achiziționa bilete de avion pentru zboruri începând de la 1 iulie, pentru Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din 1 iulie, Wizz Air va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri – la 12 zboruri pe săptămână), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Bruxelles Charleroi (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

”Introducerea acestor zboruri cu două luni mai devreme este o veste foarte bună, deoarece demonstrează un interes crescut pentru aceste destinații. Principalii beneficiari sunt locuitorii județelor din vestul României și cei din zona de Nord-Est a Serbiei. De asemenea, aceste rute oferă și oportunitatea pentru turiștii străini de a ajunge mult mai ușor în zona Banatului în această vară și de a participa la manifestări culturale, sportive, de a vizita această regiune și pentru a se bucura de ospitalitatea oamenilor și frumusețea locurilor”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

Curse noi și creșteri de frecvențe începând cu luna iulie 

 

Destinație Zile de operare
NOU

din 1 iulie

Nürnberg

 

Luni, Vineri
NOU

din 1 iulie

Doncaster/Sheffield

 

Luni, Vineri
NOU

din 3 iulie

Billund

 

Miercuri, Duminică
NOU

din 3 iulie

Karlsruhe/Baden-Baden Miercuri, Duminică
 
SUPLIMENTAR Bari Marti, joi, sâmbătă
SUPLIMENTAR Bruxelles Charleroi Marti, joi, sâmbătă
SUPLIMENTAR Dortmund Marti, joi, sâmbătă
SUPLIMENTAR Memmingen/Munich West Marți, miercuri, Joi, Sâmbătă, Duminică
SUPLIMENTAR London Luton Luni, miercuri, joi, vineri, duminică – 2 curse/zi

Marți, sâmbătă – 1 cursă/zi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*