Ryanair redeschide ruta Sibiu – Bruxelles Charleroi, din sezonul de iarnă 2021

Ryanair redeschide ruta Sibiu – Bruxelles Charleroi, din sezonul de iarnă 2021. FOTO SBZ

Compania aeriană Ryanair anunță lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi la Aeroportul Internațional Sibiu, începând din sezonul de iarnă 2021 – 2022. Redeschiderea acestei rute de către Ryanair răspunde cerințelor și nevoii de mobilitate a comunității deservite de aeroportul sibian, reactivând potențialul traficului aerian de la Sibiu spre această destinație.

Astfel, pasagerii care aleg aeroportul din Sibiu pot călători din nou, începând din data de 1 noiembrie, spre Bruxelles Charleroi, destinație care asigură legătura cu unul dintre cele mai importante orașe europene. Ruta va fi operată cu două zboruri săptămânale, în zilele de luni și joi. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe website-ul companiei aeriene: www.ryanair.com.

Bruxelles Charleroi reprezintă cea de-a opta rută anunțată de operatorul aerian Ryanair de la Sibiu, aceasta înlocuind începând cu data 01 noiembrie ruta Sibiu – Corfu, operată de Ryanair în sezonul de vară la aeroportul din Sibiu (începând din data de 19 iunie și până la data de 30 octombrie).

Reamintim data lansării și zilele de operare ale rutelor ce vor fi inaugurate începând cu sezonul de iarnă 2021 – 2022:

Destinația Data lansării Zile de operare
Billund – Danemarca 29.10.2021 luni, vineri
Milano Malpensa – Italia 31.10.2021 miercuri, duminică
Dublin – Irlanda 01.11.2021 luni, vineri
Liverpool – Marea Britanie 01.11.2021 luni, vineri
Bruxelles Charleroi – Belgia 01.11.2021 luni, joi

„Redeschiderea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi prin zborurile ce urmează a fi operate de compania aeriană Ryanair vine cu siguranță în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor interesați de serviciile de călătorie pe calea aerului de la Sibiu. Reluarea operațiunilor spre această destinație, de această dată de către cel mai recent operator aerian la Sibiu, împreună cu începerea operării zborurilor spre celelalte noi destinații deja anunțate de Ryanair, va stimula cu siguranță în mod pozitiv redresarea traficului pe aeroportul nostru și revenirea pe o linie ascendentă din punct de vedere al numărului de pasageri”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*