FOTO VIDEO Acces gratuit la Delfinariu și Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța

Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!” a fost deschis oficial

Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!” a fost deschis oficial marți, 21 decembrie, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Aici poate fi găsită o expoziție de produse hand made, realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ, precum și de copiii aflați în grija Direcției Generale de Asistența Socială și Protecția Copilului Constanța.

&;

Accesul este gratuit, iar cei interesați vor putea urmări concerte de colinde, precum și reprezentanții la Delfinariu, ori vor putea vizita Microrezervația.

„În această perioadă, începând de astăzi, timp de trei zile, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de către Consiliul Județean Constanța cu scop caritabil, <<Și pentru ei vine Moșul!>>, la inițiativa domnului președinte, Mihai Lupu, Complexul Muzeal oferă intrare liberă, atât în Delfinariu, cât și în Microrezervație. Celelalte secții, Acvariul și Planetariul, nu au acest regim. Nici nu ar avea cum Planetariul pentru că nu este spațiu suficient, iar la Acvariu sunt limitele generate de pandemie. În Delfinariu însă avem un spațiu mare, de 1.300 de locuri, și ocupăm jumătate. Avem reprezentație la ora 15.00 în aceste zile, urmând apoi să revenim la cea de ora 12.00”, a precizat directorul complexului, Adrian Bîlbă.

Accesul la târg va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului, în perioada 21 – 23 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*