Iubitorii de motociclete și de Delta Dunării sunt așteptați la Moto Delta Fest 2018

Motodelta se ține în Valea Fagilor, lângă Luncavița

M.C. Seawolves Tulcea vă așteaptă la Moto Petrecerea Deltei, unde ca și în ultimii ani încearcă să îmbine în inima naturii, distracția și spiritul de haiducie .

Astfel, în weekendul 17-19 august, iubitorii de motociclete, muzică rock și Delta Dunării sunt așteptați în aceiași locație ca și anii trecuți, și anume între localitățile Luncavița și Nifon, într-un loc de vis știut ca “Valea Fagilor”. Locația se afla într-o pădure cu poieniță, pe malul unui lac. Cu alte cuvinte, va fi și soare și umbră, după preferințe.

Ca de obicei intrarea este libera pentru motocicliști, care au și ciorbă de pește cu mujdei oferită din partea casei.

De la eveniment nu vor lipsi concursurile specifice cu premii consistente si nici formațiile ce vor încinge atmosfera în serile de vineri: OVER, Trupa Duba și 1000 Facez, iar sâmbătă : The Wax Road, Flash Blood și BUSOLA, plus cântări folk la foc de tabără cu aceeași Trupa Duba

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*