Ryanair a inaugurat primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneția Treviso

Ryanair a inaugurat primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneția Treviso. FOTO Aeroportul Sibiu

Compania aeriană Ryanair a sărbătorit marți, 1 iunie, primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneția Treviso, ce va fi operată cu două frecvențe săptămânale.

În contextul operării de zboruri de la Sibiu, reprezentanții Aeroportului Sibiu precizează că încă două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie, respectiv în luna iulie, în timp cea de-a patra rută către Billund va fi disponibilă din noiembrie.

„Continuăm să mizăm pe o strategie ambițioasă de creștere a rețelei de rute, chiar și în contextul pandemic actual. Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turiști în regiune, cât și pe pentru activarea potențialului de călătorie locală. Astăzi(marți, 1 iunie – n.r.) suntem încântați să sărbătorim primul zbor pe aeroportul din Sibiu al noului nostru partener, Ryanair și, de asemenea, operarea unei destinații mult așteptate de comunitatea noastră, Veneția Treviso”, a spus directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

Pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneția Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la 19,99 euro pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.

„Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie și, respectiv, în iulie. Pentru a sărbători primul zbor din Sibiu și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 EUR pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie. Întrucât aceste tarife uimitoare sunt epuizate rapid, clienții sunt încurajați să intre pe website-ul www.ryanair.com pentru a nu rata această ofertă”, a declarat Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*