România, promovată timid de către Ministerul Turismului ca și destinație turistică

Promovarea României ca și destinație Turistică. FOTO Ministerul Turismului

Destinația turistică, România, este obiectivul Ministerului Turismului din acest an în cadrul Președinției Consiliului Europei.

România este reprezentată și anul acesta la Bruxelles, de Ministerul Turismului, la unul dintre cele mai importante târguri de turism din Belgia. Vizitatorii au manifestat un interes mult mai mare pentru a călători în țara noastră, mai ales că, anul acesta, România este în atenția întregii lumi prin preluarea președinției Consiliului UE. Timp de trei zile, specialiștii ministerului Turismului, alături de co-expozanții ce li s-au alăturat, au oferit informațiile necesare celor interesați de România.

Ministerul Turismului promovează România în această perioadă și la Târgul de la Chișinău, Milano și Tel-Aviv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*