România, o destinație tot mai atractivă pentru turiștii din India

Targul de Turism de la Mumba. FOTO Ministerul Turismului

Ecoturismul și turismul balnear din România au fost principalele puncte de interes pentru cei care s-au oprit la standul Ministerului Turismului de la Mumbai.

Un număr record de turiști, oficialități și reprezentanți din industria de turism din India au discutat cu reprezentanții Ministerul Turismului despre destinația turistică România, obiectivele culturale, istorice și de agrement din țara noastră.

Publicul indian s-a arătat și mai interesat de destinațiile din țară noastră când a constatat că în componența echipei de la Ministerul Turismului s-a regăsit și un vorbitor de hindi care a răspuns tuturor întrebărilor acestora.

Ministerul Turismului a reprezentat România la cea de a 23-a ediție a târgului OTM Mumbai, cea mai mare manifestare expoziţională internaţională de turism din India dedicată specialiştilor şi publicului în perioada 23-25 ianuarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei – turism (săptămâna 25-31 ianuarie) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*