România este promovată la cel mai mare târg de turism din Austria – Ferien Messe

România, prezentă la Târgul de turism din Austria (Ferien Messe). FOTO Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Departamentul pentru Turism promovează România la cel mai mare târg de turism din Austria (Ferien Messe), care se desfășoară la Viena în perioada 16-19 ianuarie. Încă din prima zi a evenimentului, destinațiile turistice prezentate alături de co-expozanți au strâns un număr mare de vizitatori la standul național.

La deschiderea târgului internațional de turism de la Viena, co-expozanții din Timișoara, Suceava și Sibiu au organizat pentru vizitatori momente gastronomice și degustări de vinuri.

„Turiștii austrieci sunt tot mai interesați de unicitatea țării noastre. Excursiile în Delta Dunării, circuitele în Bucovina, traseele de bicicletă de-a lungul Dunării și campingul sunt doar câteva dintre activitățile care i-au atras pe amatorii de călătorii la standul României. Mai mult decât atât, evenimentele Timișoara – Capitală Culturală Europeană și Campionatul European de Fotbal EURO 2020 s-au înscris pe lista de priorități a celor care doresc să ne viziteze țara“, au transmis reprezentanții Ministerului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*