România este promovată la cel mai mare târg de turism din Austria – Ferien Messe

România, prezentă la Târgul de turism din Austria (Ferien Messe). FOTO Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Departamentul pentru Turism promovează România la cel mai mare târg de turism din Austria (Ferien Messe), care se desfășoară la Viena în perioada 16-19 ianuarie. Încă din prima zi a evenimentului, destinațiile turistice prezentate alături de co-expozanți au strâns un număr mare de vizitatori la standul național.

La deschiderea târgului internațional de turism de la Viena, co-expozanții din Timișoara, Suceava și Sibiu au organizat pentru vizitatori momente gastronomice și degustări de vinuri.

„Turiștii austrieci sunt tot mai interesați de unicitatea țării noastre. Excursiile în Delta Dunării, circuitele în Bucovina, traseele de bicicletă de-a lungul Dunării și campingul sunt doar câteva dintre activitățile care i-au atras pe amatorii de călătorii la standul României. Mai mult decât atât, evenimentele Timișoara – Capitală Culturală Europeană și Campionatul European de Fotbal EURO 2020 s-au înscris pe lista de priorități a celor care doresc să ne viziteze țara“, au transmis reprezentanții Ministerului.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*