Restricții de schiat pe pârtia Subteleferic din Poiana Brașov

Pârtia Subteleferic din Poiana Brașov. FOTO Facebook/Salvamont Brașov

În perioada 19 – 20 februarie, are loc concursul international Fis Children Trophy pe pârtia Subteleferic din Poiana Brașov.

Această pârtie este închisă de la nivelul pilonului 2 în jos și este delimitată pe ambele părți și pe toată lungimea ei cu plase de protecție.

Toate celelalte părtii rămân deschise și cu acces spre Telegondolă Express după cum urmează:

  • Pârtia Sulinar cu acces spre Telegondola Express prin Zidul Mic și partea inferioară a pârtiei Drumul Roșu, precum și spre pârtia Bradu, pe variantă de ieșire spre aceasta;
  • Pârtia Drumul Roșu cu acces spre Telegondolă Express prin variantă 3E și 3D urmată de Drumul Albastru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*