Republica Moldova și România sunt unite printr-o cursă regulată a TAROM

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

Compania TAROM continua seria surprizelor pentru pasageri cu lansarea rutei noi numărul 10 pe anul 2018, de la Chișinău la Timișoara și retur.  Începând cu 16 septembrie, TAROM conectează Republica Moldova de România printr-o nouă cursă regulată. Începe cu 3 frecvente pe saptamana, miercuri, vineri și duminică.

Prețurile pornesc de la 100 EUR dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul www.tarom.ro.

„Una din priorităţile de bază ale Avia Invest este diversificarea destinaţiilor de zbor pentru pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău. Călătoriile fac parte din viaţa cotidiană, fie că este vorba de afaceri sau un sejur de odihcnă, iar un zbor direct la un preţ accesibil este o necesitate în zilele noastre. Timişoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România foarte important şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. Salutăm decizia companiei Tarom de a lansa cursa directă spre Timişoara şi suntem încrezători că parteneriatul nostru nu se va opri aici,” a declarat Petru Jardan, Directorul general Avia Invest, Aeroport Internațional Chișinău.

“TAROM continuă să se dezvolte. Să fie o companie prezentă pe piață, cu oferte noi, avantajoase, calitative. Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an și nu intenționăm să ne oprim aici. Cunoaștem dorința pasagerilor din Moldova de a se conecta la spațiul European. Cu ajutorul TAROM, compania care reprezintă, poate, cel mai bine istoria românească a avitației civile, acest lucru este acum și mai facil. Pentru Timișoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chișinău este o destinație valoroasă pentru a dezvolta afaceri și investiții pe termen lung. Am încredere în această nouă rută și în colaborarea cu Aeroportul Internațional Chișinău”, a declarat directorul general TAROM Werner Wolff.

Compania TAROM continua seria surprizelor pentru pasageri cu lansarea rutei noi numărul 10 pe anul 2018, de la Chișinău la Timișoara și retur

În 16 septembrie, dacă sunteți în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, sunteți invitați să participați la tombola TAROM!

Puteți câștiga două bilete gratuite pe cea mai nouă rută din portofoliul nostru: Chișinău – Timișoara și retur. Vă așteptăm și vă urăm succes.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*