Reduceri de 20 la sută la oferta Interrail Pass pentru călătoria cu trenul în Europa

CFR Călători introduce trenuri noi, cu prilejul minivacanței de Paște și de 1 Mai, spre Constanța și stațiunile de pe litoral

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care vine cu reduceri de 20 la sută în perioada 1 – 31 martie, pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass. Ofertele promoționale cu reducere sunt puse în vânzare până la data de 31 martie, având prima zi de valabilitate în perioada 01 martie 2021 – 30 iunie 2021.

Potrivit CFR Călători, Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulți, copii, seniori și reprezintă o variantă avantajoasă și relaxantă de a explora continentul european, la prețuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulții și seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ținând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de țări europene sau doar într-o țară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate. Oferta Interrail Global Pass este valabilă și pe parcursul țării de rezidență, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 20 la sută reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Detalii despre tarife preț întreg și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – stații și agenții CFR Călători deschise traficului internațional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaționale, călătorii pot solicita informații la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*