La sfârșitul lunii august are loc Măgura Rocks! Reduceri de eclipsa de lună, până pe 31 iulie.

Măgura Rocks

Între 24 și 26 august, iubitorii muzicii rock au parte de un festival care îmbină muzică celor mai bune trupe rock din România cu atmosferă de after-party creață de DJ cunoscuți: Măgură Rocks!

Amplasat lângă situl arheologic Măgură Uroiului (Simeria), foarte aproape de Hunedoara și de Deva, într-o arie protejată care documentează unele dintre cele mai vechi așezăminte de pe teritoriul țării noastre, Măgură Rocks! le propune turiștilor un line-up senzațional care parcurge un spectru larg al muzicii rock autohtone.

Vineri, 24 august: Kryptonite Sparks Firma, Robin and the Backstabbers, Vamă, DJ SET cu : MIDUAL, AFGO și ȘTEFAN BINIAK.

Sâmbătă, 25 august: E.M.I.L., Soul Serenade, Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizzares, Holograf, DJ SET cu MARVO, MAHONY ȘI MAT.

Duminică, 26 august: Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rareș Totu’s Midnight Sun Band

Zilele de vineri și respectiv duminică vor fi deschise de trupele locale PRAF ȘI QUAS, organizatorii încercând să aducă astfel în față publicului artiști tineri aflați la început de drum. Va așteaptă 3 zile de rock autentic românesc, mâncare din Ardeal și o atmosferă demnă de festivaluri că Rock Werchter.

Biletele

Bilete: 40 ron/zi și 100 ron/abonament.

Biletele pot fi cumpărate online de pe www.iabilet.ro și din rețeaua magazinelor Flanco, dar și de la sediul Centrului Cultural Simeria (stradă Avram Iancu numărul 23).

Pentru că pe 27 iulie este cea mai lungă eclipsă de luna din acest secol, organizatorii oferă discount de 20% la achiziții de bilete și abonamente online (pe iabilet.ro) cu codul ECLIPSĂ. Ofertă este valabilă din 27 iulie oră 00:00 până în 31 iulie oră 24:00.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, în bază biletului achiziționat de adultul însoțitor (părinte sau tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar cu bilet și în compania unui părinte sau a unui tutore legal.

Cum ajungi?

Măgură Uroiului (Simeria) este la 160 km distanță de Cluj, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara și 10 km față de Deva.

Accesul se poate face cu trenul până la Simeria, de aici urmând să existe curse speciale puse la dispoziție posesorilor de bilete. Deasemenea, accesul se poate face și cu mașinile personale, organizatorii urmând să pună la dispoziție locuri de parcare tuturor.

Camping

Organizatorii pun la dispoziție spațiu și utilități de camping, în rezervația naturală Măgură Udroiului. Camparea este gratuită pentru posesorii de abonamente. Zonă de camping este îngrădită și este dotată cu toalete și dușuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*