Râul Crișul Repede va fi monitorizat video în zonele turistice pentru a-i determina pe turiști să păstreze curățenia

Crișul Repede este supravegheat video pentru a-l proteja de turiștii iresponsabili. FOTO Facebook/Salvamont Salvaspeo Bihor

Salvamont Salvaspeo Bihor a montat panourile aferente proiectului pilot al Consiliului Județean Bihor, proiect de supraveghere video a Crișului Repede în zona turistică Bulz – Bratca – Șuncuiuș – Vadu Crișului, pentru a opri aruncarea deșeurilor ilegal care afectează economia, flora și fauna zonei.

Acest proiect a fost inițiat de Consiliul Județean Bihor cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție, Garda de Mediu, Apele Române, Salvamont, Primăria Bulz, Primăria Bratca, Primăria Șuncuiuș și Primăria Vadu Crișului.

Detaliile proiectului care în scurt timp va fi definitivat și perfect funcțional vor fi făcute publice în perioada imediat următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*