Promovarea turistică în județul Dâmbovița este subiectul unei întâlniri din cadrul TTR de la ROMEXPO

Promovarea turismului în județul Dâmboviț

Departamentul de Turism și Geografie al Facultății de Business și Turism, Academia de Studii Economice din București organizează manifestarea cu tema „Dezvoltare și promovare turistica în județul Dâmbovița”, cu dorința de a conferi o vizibilitate mai mare unui județ extrem de atractiv din punct de vedere turistic.

Evenimentul are loc în data de 14 noiembrie, începând cu ora 12:00, în cadrul ediției de toamnă a Târgului de Turism al României, Ia Sala Sadoveanu a Complexului Expozițional Romexpo București, situat în Bulevardul Mărăști, nr. 65-67. Subiectul întâlnirii este dezvoltarea si promovarea turismului dâmbovițean, cu o serie de invitați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*