De Black Friday, TAROM te invită să-ţi programezi vacanţa anului 2020

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

În perioada 12 – 17 noiembrie, TAROM dă startul la prețuri foarte atractive către destinaţiile dorite şi pune la dispoziţie bilete de avion începând de la 119 EUR* dus-întors (cu toate taxele incluse).

Destinațiile incluse în oferta TAROM sunt următoarele

* Tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon

* Tarif de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa;

* Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in și catering la bord.

Oferta este valabilă pentru cursele operate TAROM în perioada 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

De asemenea, vă rugăm să ţineţi cont de următoarele:

  • Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;
  • Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 zile;
  • Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani;
  • Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*