Probleme pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. TAROM își avertizează clienții

Pasager în aeroport. FOTO Anete Lusina

Pasagerii TAROM care dețin bilete pe ruta Paris – Bucuresti sunt rugați să ajungă la aeroport cu cel puțin 3 ore înainte de ora standard de decolare.

În acest moment, sistemul de benzi bagaje al aeroportului Charles de Gaulle din Paris este nefuncțional. Din această cauză bagajele de cală înregistrate rămîn neîncărcate în aeronave, iar timpii de așteptare la ghișeele de check-in sunt majorați semnificativ.

De asemenea, în măsura în care este posibil, este recomandată deținerea exclusivă a unui bagaj de mână, pentru a evita neplăceri suplimentare.

„Compania TAROM nu poate interveni pentru a soluționa problema Aeroportului Charles de Gaulle, însă vă asiguram de întregul nostru sprijin și ne dorim ca toți pasagerii noștri să fie informați şi îndrumați corect pentru a avea o călătorie plăcută“ au precizat reprezentanții TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*