Primul ospăț în aer liber din acest an din Pădurea Craiului

Cicloturism pe Valea Crișului, județul Bihor. FOTO Adrian Boioglu

În Bihor, primăvara continuă cu evenimente de bun gust. Iubitorii acestei zone, dar și a naturii și mâncării din zonă sunt așteptați în data de 18 Mai, începând cu ora 10.00, la primul ospăț în aer liber din acest an din Pădurea Craiului.

Pentru a reîntâlni liniștea satului bihorean, gustul mâncărurilor gătite după rețete tradiționale cu produse din ogrăzile harnicilor localnici din Valea Crișului, comuna Bratca și a afla istoria bisericii de lemn din sat, dar și povestea ecodestinației, musai să vă găsiți timp liber.

„Avem 30 de locuri disponibile pentru acest brunch. Costul pentru o persoană este 150 de lei. Copii sub 5 ani nu plătesc, iar cei până în 12 ani au reducere 50%. Sunt incluse peste 10 feluri de mâncare, sucuri naturale, băuturi interesante, prăjituri și alte de ale gurii, iar o plimbare cu căruța nu a stricat nimănui“, spune Gabriel Bonaciu, organizator.

Există și opțiunea pentru cei celor care doresc să meargă la eveniment cu bicicleta, să circule civilizat cu Interregional Călători. Trenul pornește din Oradea la ora 7:12,  iar tren de întoarcere din Bratca este la ora 20:06.

Cei care doresc bicicletă, transport sau cazare, pot contacta  organizatorii la numărul de telefon 0770 873 455.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*