Compania TAROM reia zborurile spre Cairo

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

Compania Națională TAROM reia operarea în Cairo, din 3 aprilie. Prețurilepornesc de la 193 euro, dus-întors, cu toate taxele și facilitățile incluse.

Din 3 aprilie puteți ajunge în capitala Egiptului profitând de ofertele TAROM.

Prețurile pornesc de la 193 de euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaj de cală (23 kg) și de mână incluse. În acest preț intră toate taxele, serviciile de catering la bord și check-in în aeroport. TAROM continuă să ofere experiențe full service clienților săi, în prețul afișat, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare.

TAROM va opera zboruri către Cairo, de două ori pe săptămână cu plecare și retur în zilele de miercuri și duminică

Surprizele nu se opresc aici! Prinde prin TAROM TOURS sejururi turistice de 4 nopți în Egipt, începând de la 277 cu transport inclus! Rezervări la telefon +40 21 3184444 sau la tours@tarom.ro.

TAROM este singura companie aeriană care operează București-Cairo și retur cu zboruri de linie. Cele mai bune oferte le veți găsi aici. Rezervați și cumpărați!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*