Expoziția de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo ajunge în România

Expoziția Internațională de Fotojurnalism

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, în România și în acest an. Expoziția din București este organizată de Fundația Eidos cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și Muzeul Național de Artă al României.

Vernisajul are loc pe 6 mai, de la orele 19.00 la Muzeul National de Arta al României. Expoziția va putea fi vizitată până pe 26 mai, de miercuri până duminică, între 10.00-18.00. De asemenea, va fi inclusă în circuitul de vizitare pentru Noaptea Muzeelor, pe 18 mai, în intervalul orar comunicat de MNAR.

Ca și în anii trecuți printr-un parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, după București, expoziția este deschisă publicului în Timișoara și Cluj Napoca.

Evenimentul de la București face parte din expoziția anuală internațională World Press Photo, itinerată în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*