Prima ședință a ANAT Regiunea Vest se ține pe 15 martie la Hotel Continental Timișoara, Sala Cetate

ANAT
ANAT

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează invitația către agențiile de turism de a lua parte la prima ședință a Regiunii Vest din acest an, în data de 15 martie ora 15.00, la Hotel Continental Timișoara, Sala Cetate.

Întâlnirea va prilejui prezentarea eforturilor depuse de asociaţie pentru membrii săi, cât şi pentru toate agenţiile de turism din România, în general, dar și o reluare a temelor de interes pentru industrie, cum ar fi:

Modificările din domeniul fiscalității și impactul acestora asupra activității agențiilor de turism – scurtă prezentare a temelor conferinţei de fiscalitate pentru agenţiile de turism, organizate de SOTER şi ANAT, în 20 martie la Iaşi şi 27 martie la Cluj.

Scurtă prezentare a standardului PCI DSS (securitatea plăţilor cu cardul). Scurtă prezentare a noului Regulament de protecţie a datelor personale (GDPR). Posibilităţi de instruire asigurate de Centrul de Formare al ANAT şi soluții optime pentru conformare cu costuri minime.

Garantarea pachetelor de călătorie. Stadiul transpunerii Directivei 2015/2302 în legislaţia română.

Se anunță o discuţie deschisă despre provocările acestei perioade. Vor participa agentiile de turism membre ANAT din Regiunea Vest, dar au fost invitate şi unele agenţii de turism nemembre ce doresc să cunoască activitatea asociaţiei. Pentru confirmarea participării vă rugăm să luaţi legătura cu Raluca Ungureanu, Președintele Consiliului Regional Vest al ANAT (raluca.ungureanu@aerotravel.ro) sau cu secretariatul ANAT la office@anat.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*