Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul își deschide porțile între 26 și 28 august, în inima Bucovinei

Satul Deluț, comuna Fundu Moldovei, gazda festivalului AMESTEC. FOTO AMESTEC

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în inima Bucovinei. Evenimentul este organizat sub egida AMESTEC, un concept care reunește mai multe manifestări artistice, gastronomice și nu numai.

Astfel, la finalul lunii, comuna Fundu Moldovei va fi gazda acestui eveniment dedicat tinerilor. Satul Deluț, din această comună va sălășlui acest festival ce dorește să reunească artiști muzicali, dar și producători locali din Bucovina, un mix ideal pentru o poveste dedicată tinerilor.

AMESTEC, primul festival unde poți atinge cerul

Organizatorii au dat primele detalii despre manifestarea ce va avea loc în județul Suceava la finalul lunii august.

AMESTEC este despre spontaneitate, prietenie, muzică bună dar, mai ales, despre timp de calitate. Conceptul a pornit în anul 2014, la inițiativa unui grup de prieteni, colegi de facultate, urmat de o serie de petreceri cu acest nume, organizate în cadru restrâns. După 8 ani, am decis să împărtășim conceptul de “amestec“ cu toți cei care sunt dornici să cunoască ce înseamnă meleagurile bucovinene și energia acestui loc. În perioada 26 – 28 august 2022 ne “amestecăm”, dar de această dată la scară mult mai mare. Comuna Fundu Moldovei, sat Deluț va fi gazda acestui eveniment cu muzică, oameni, gusturi, tradiții, într-o zonă absolut minunată din inima Bucovinei”, a transmis Călin Popovici, directorul Festivalului AMESTEC.

Programul artistic Festival AMESTEC

Vineri, 26 august vor fi pe scenă: Stone Age Nerds, Zentone, Madliquid, SPZ, SPZ + Alexandra Drobota, DJ Mids, Sino, Filipash, Ionuț Andrei, Rubio b2b Sino

Sâmbătă, 27 august: DJ Mids , DJ Fog (UA), Zentone & Rave, Sino DJ, Chiribaw, SPZ , Rubio, Ionuț Andrei, Filipash, Darius, Stone Age Nerds, DJ Mids, DJ Fog (UA), Zentone. Mai multe detalii despre artiști regăsiți pe www.amestec-fest.com

Detaliile referitoare la program, artiști și producători locali, precum și la modalitatea de desfășurare a evenimentului regăsiți pe website-ul festivalului – https://www.amestec-fest.com/. Biletele la festival pot fi achiziționate online, iar accesul la eveniment se face conform reglementărilor în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*