Flavours and Sounds of Transylvania, la Prejmer în județul Brașov

Flavours and Sounds of Transylvania

Asociaţia MyTransilvania a consacrat deja o serie de workshopuri dedicate valorificării gusturilor și tradițiilor rurale autentice, care se desfășoară în diverse localități din sudul Transilvaniei.

Flavours and Sounds of Transylvania promovează două-trei produse locale sau preparate culinare specifice zonei gazdă, pe care se bazează alcătuirea întregului meniu. Gusturile locale sunt combinate cu muzica locală, precum concerte de orgă în biserici fortificate, fluieraş şi dansuri populare, concerte ale fanfarelor săteşti sau recitaluri ale unor artişti locali. Pentru copii se organizează un program dedicat, pentru a facilita contactul cu gusturile şi cultura locală, în mod ludic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*