Delfinariul are programate două spectacole pe zi în această perioadă

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul din Constanța are programate două spectacole pe zi în această perioadă.

Delfinii pot fi văzuți la joacă la orele 11 și 15.00 de luni până duminică. Activitățile de delfinoterapie sunt suspendate în perioada sezonului rece.

În această perioadă Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este deschis de luni până duminică, între orele 9 – 17, iar biletele pot fi vândute până la ora 16.30.

De asemenea, Acvariul este deschis de luni până duminică, între orele 9.30 – 16.30

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*