Portul Constanța va fi vizitat de 21 ori de navele de pasageri în 2019. Un vas maltez va avea șase escale

River Adagio, nava fluvială de croazieră. FOTO Ovidiu Oprea
River Adagio, nava fluvială de croazieră. FOTO Ovidiu Oprea

Numărul navelor de pasageri programate să ajungă în acest an în Portul Constanța nu este cu mult mai mare față de anii trecuți. Chiar și așa faptul că turiștii străini sunt interesați să vadă Constanța și urcă la bordul navelor fluviale sau maritime este îmbucurător.

Prima navă care ajunge la Constanța în 2019 este River Adagio, pavilion Malta. Ea leagă parâmele la mal pe 24 martie, la ora 13.00 și va poposi aici pentru 2 zile. De altfel, River Adagio este nava de pasageri care fluvială care ajunge la Constanța de șase ori.

9 nave vor face 21 escale în Portul Constanța. Pasagerii vor avea ocazia să meargă la cramele din Dobrogea, să viziteze Delta Dunării sau să facă o excursie de o zi în București. Nici plimbările prin orașul Constanța nu sunt excluse pentru cei care nu vor să se deplaseze mai departe.

Două dintre cele nouă nave sunt maritime, iar restul fluviale. Ultimul vas care ajunge la Constanța în sezonul 2019 este Amera, o navă maritimă, sub pavilion Olandez, care lasă ancora pe 29 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*