Planifică următoarea vacanță la Târgul De Turism al României – ediția de toamnă

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

În perioada 10 – 13 noiembrie,ROMEXPO organizează Târgul de Turism al României – ediția de toamnă. Cei interesați sunt așteptați în pavilionul B1 al Centrului Expozițional cu cele mai bune ponturi pentru zboruri și vacanțe ieftine.

Târgul De Turism al României prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment la care participă agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Companiile prezente au pregătit mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în cele mai frumoase stațiuni de ski pentru zilele de Crăciun.

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia și de oferte atractive de city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene.

Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Nu ratați ediția de toamnă a Târgului de Turism al României.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Program de vizitare

10 – 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00

13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00

Accesul este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*