GoNEXT TV: Jelena Stankovic de la Organizația de Promovare a Belgradului prezintă atuurile capitalei Serbiei pentru a atrage turiști

Jelena Stankovic - Organizația de Promovare a Belgradului. FOTO Adrian Boioglu

Jelena Stankovic,  PR la Organizația de Promovare a Belgradului, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Jelena Stankovic a povestit despre organizația pe care o reprezintă și de unde vine finanțarea acesteia.

Ea a prezentat și principalele puncte de atracție din Belgrad pentru turiști, cum au evoluat cifrele vizitatorilor după pandemie. Jelena Stankovic a mai spus și cât timp petrec turiștii în capitala Serbiei, ce îi atrage în Belgrad și ce poți face pentru a-ți prelungi vacanța în această țară, în afara capitalei.

Ea s-a mai referit și la gastronomia din Belgrad și din Serbia, dar și la industria vinului din această regiune.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*