#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la Bursa și Forumul de Turism Balnear care au loc la Covasna începând cu 19 septembrie

Liderii Pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj. FOTO rhythmuswege

Evenimentul de turism al începutului de toamnă 2018 are loc la Hotelul Căprioara din Covasna. Între 19 și 22 septembrie acolo vor avea loc Bursa și Forumul de turism balnear, sub organizarea OPTBR.

GoNEXT pune la bătaie 3 invitații de participare duble pentru oamenii de turism interesați de acest eveniment.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Bursa și Forumul de turism balnear

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii primesc bilete de intrare la lucrările Forumului din 20 și 21 septembrie, dar aceste invitații nu includ serviciile de transport, masă și/sau cazare. Cei care au câștigat invitațiile vor fi anunțați în seara de luni, 10 septembrie 2018.

Programul Bursei și Forumului de turism balnear de la Covasna

La eveniment vor lua parte specialiști de renume din țară și din străinătate, care vor prezenta informații pe teme de actualitate în domeniu.

Sunt așteptați să participe deținătorii de spații pentru turismul balnear, agenții de turism, producători, distribuitori de produse și echipamente destinate sectorului de turism balnear și spa, cercetători, reprezentanți ai mediului academic și ai presei. Programul cuprinde și momente interesante de relaxare și socializare.

Sosirea invitaților are loc pe 19 septembrie, iar programul pentru cele două zile de Forum și Bursă este:

Joi, 20 septembrie

ora 9.30-12.00 – deschidere oficială a evenimentului cu participarea personalităților invitate
ora 12.00 – deschidere Bursa (zona expozitională)
ora 13.30 – dejun
ora 14.30 – 18.00 – lucrările Forumului
ora 19.30 – cină

Vineri, 21 septembrie

ora 9.30 – 13.00 – continuarea lucrărilor Forum-ului și prezentări la standuri
ora 13.30 – 14.30 – dejun
ora 15.00 – 18.30 – vizită împrejurimi
ora 19.30 – cină

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*