Bilete online la Muzeul Național al Bucovinei

Bilete online la Muzeul Național al Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei oferă un beneficiu nou vizitatorilor, aceștia având posibilitatea să își achiziționeze biletele de acces și din mediul online, simplu și rapid, prin plata cu cardul și confirmare instantanee.

Începând cu 7 aprilie, Muzeul Național al Bucovinei și BookTes.com pun la dispoziția publicului vizitator posibilitatea achiziționării de bilete din mediul online, pentru patru dintre obiectivele culturale pe care le administrează: Muzeul de Istorie Suceava, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean și Muzeul de Științele Naturii.

Biletele cumpărate online au o valabilitate de 30 de zile și se pot achiziționa de pe pagina web a Muzeului Național al Bucovinei, https://muzeulbucovinei.ro/ accesând secțiunea bilete online, sau:

  1. Muzeul de Istorie Suceava – https://muzeu-istorie-suceava.booktes.com
  2. Cetatea de Scaun a Sucevei – https://cetatea-de-scaun-a-sucevei.booktes.com
  3. Muzeul Satului Bucovinean – https://muzeul-satului-bucovinean.booktes.com
  4. Muzeul de Științele Naturii – https://muzeu-stiintele-naturii-suceava.booktes.com

De asemenea, Muzeul Național al Bucovinei este acum prezent pe platforma cultural – turistică www.booktes.com, alături de celelalte Muzee din România care au ales să digitalizeze biletele de acces. Odată biletul cumpărat și primit de către vizitator, acesta este prezentat la intrarea în muzeu pe telefon/dispozitiv, fiind scanat pentru validare. Nu este nevoie de prezentare a biletului în format tipărit. Biletele online pot fi accesate și de pe linkurile paginilor Facebook ale muzeelor, de pe site-ul oficial al Muzeului Național al Bucovinei (www.muzeulbucovinei.ro) sau direct de pe platforma BookTes.com

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*