TAROM  susține educația: romane ilustrate cadou pentru pasagerii elevi

Cărți pentru copiii care călătoresc cu TAROM

Compania națională TAROM a lansat o campanie de susținere a educației, cu ocazia începerii anului școlar: “TAROM te duce oriunde pe poartă imaginația”

Pasagerii TAROM cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecția Supererou S’cool.

“Este un gest simplu prin care vrem să le transmitem pasagerilor noștri că TAROM susține educația prin lectură. Promoția TAROM este valabilă pe toate cursele noastre”, au transmis reprezentanții TAROM

Toți părinții care vor călători alături de copii pe cursele TAROM, începând din 7 septembrie și până pe 15 septembrie, vor primi cadou un roman ilustrat clasic.

Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare a pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experiența de zbor pentru copii este una specială, de ținut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor și pasagerilor noștri mulțumiri pentru că aleg TAROM, dar în același timp să lansăm un mesaj public puternic de susținere a educației, marcând în același timp începerea anului școlar”, a declarat Werner Wolff, CEO TAROM.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*