Peste 22 de milioane de lei vor fi investite pentru modernizarea Delfinariului din Constanța

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Ministerul Turismului și Consiliul Județean Constanța investesc în modernizarea Delfinariului din Constanța, suma necesară fiind de peste 22 de milioane de lei.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a asistat la spectacolul făcut de cei doi delfini,alături de alți 1400 de turiști care au aplaudat cu entuziasm demonstrațiile protagoniștilor de la Complexul Muzeal Științele Naturii din Constanța.

Ministrul Turismului a vizitat Delfinariul unde urmează să fie demarate lucrările celei mai importante investiții de modernizare cu fonduri de la ministerul Turismului. Peste 22 de milioane de lei vor fi investite pentru construirea unui bazin de antrenamente, stații de filtrare și un sediu administrativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*