Judeţul Alba a fost promovat la Târgul Internaţional de Turism de la Macao

Județul Alba a fost promovat la Târgul Internațional de Turism de la Macao. FOTO CJ Alba

Imaginea judeţului Alba a fost promovată la cea de-a şaptea ediţie a Târgului Internaţional de la Macao, din perioada 26-28 aprilie, prin prezenţa unui grup de producători locali, în parteneriat cu Group Romanian Chinesse Business Club.

Evenimentul a reunit peste 450 de operatori de turism şi companii din 53 de ţări şi regiuni din Asia, Europa, America, Africa şi Oceania, iar numărul de vizitatori a depăşit 34.000 de persoane.

Ghidul turistic al judeţului Alba, expus în standul de prezentare, i-a familiarizat pe vizitatori cu specificul judeţului, iar produsele tradiţionale promovate – cozonaci, pâine de Sântimbru, zacuscă, pateu vegetal şi alte delicii culinare realizate de Prefera, produse de la Cămara Moţului, prune şi nuci româneşti de la Transilvania Nuts, precum şi vinul de Jidvei, au stârnit reacţii puternice de apreciere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*