Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că având în vedere datele din Buletinul hidrometeorologic al Județului Tulcea transmis de către SGA Tulcea, cotele Dunării la Tulcea au crescut peste nivelul de 50 cm și tendința este în creștere, se reia pescuitul cu setcile pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării, complexul Razim-Sinoie și în celelalte lacuri litorale.
Pescuitul cu setcile fusese oprit în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării la jumătatea lunii octombrie deoarece cotele Dunării erau în scădere.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat prin Direcția Silvică Bistrița Năsăud un produs nou și unic pe piața din România – trăsura tip fast-food, completând astfel oferta singurului atelier de confecționat trăsuri și …
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) înaintează protestul său oficial către Ambasada Statelor Unite Mexicane în România, pentru abuzurile la care sunt supuși turiștii români – cetățeni ai Uniunii Europene – de către autoritățile …
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Islanda că autoritățile locale mențin în atenție riscurile asociate (erupții, seisme, avalanșe și valuri) activității vulcanice latente în zona Sundhnjúkagígar, …
Be the first to comment