Hello Holidays: Cu 158 de euro pleci în vacanță de Paște în Macedonia de Nord

Vedere din Bodrum. FOTO Paul Alexe

Vacanțele de Paște în Antalya, Hurghada, Grecia, Italia, precum și programele de tip circuit din 2023 și sejururile verii sunt la reducere în perioada târgului de turism organizat de Hello Holidays între 22 și 28 februarie. Ofertele sunt disponibile online și în agențiile Hello Holidays din București și Sibiu, cu un avans de 30 la sută și restul sumei plătită cu o lună înainte de plecare.

De Paște, cel mai ieftin sejur cu avionul în Antalya costă 534 de euro/ persoană, iar în Hurghada, 518 euro/ persoană.

Cu autocarul, vacanța de Paste la Kusadasi costă 395 de euro/ persoană, în Didim, 299 de euro/ persoană ori 365 de euro/ persoană, în funcție de durata acesteia, cinci sau șapte nopți. Sejururile sunt la hoteluri de cinci stele, cu all inlusive sau ultra all inclusive, unde turiștilor li se pregătesc decoruri și meniuri specifice sărbătorilor pascale.

Vacanța în Grecia, în insulele Evia și Corfu, la Salonic și în Paralia Katerini, în care turiștii pot participa și la Slujba de Înviere, costă de la 179 de euro/ persoană.

Cea mai ieftină vacanță de Paște este un circuit în Macedonia de Nord, de patru zile, cu transport autocar și cazare la un hotel de patru stele. În perioada târgului de turism online costă 158 de euro/ persoană.

Programele Senior Holidays în Italia, fără limită de vârstă sau supliment de non senior, au reduceri de până la 150 de euro/ persoană, în timp ce programele de tip circuit de Paște sunt mai ieftine cu 20 la sută în perioada târgului de turism online.

„Ofertele ‘vedetă’ ale târgului online sunt trei circuite la Istanbul și Budapesta – Viena, cu plecare în primele două săptămâni din luna martie. Turiștii plătesc 129 de euro, 159 de euro sau 199 de euro, în funcție de program, și petrec o vacanță de Paște activă, cu excursii și vizite la cele mai căutate obiective turistice”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Pentru vară, transportul, dar și vacanța în Bulgaria, pentru care Hello Holidays are curse charter zilnice din București și de trei ori pe săptămână din Sibiu este la reducere în perioada târgului de turism.

„Plătește unul, merg doi, este oferta noastră, în perioada 22 – 28 februarie, pentru cursele charter de marțea și joia din București, și reducere de până la 30 la sută pentru cazare la sejururile de trei, patru, cinci, șase, șapte, 14 nopți, în care oferim bonus și transferurile la și de la autocar la hotel”, precizează Denisa Oprea

Reduceri și pentru transport, și pentru cazare sunt disponibile și pentru vacanțele de vară cu charter autocar în Marmaris, în timp ce mai multe vacanțe din lunile mai și octombrie în Kusadasi au preț fix, 199 de euro/ persoană. Pachetele cu zbor charter în Antalya, Bodrum și Dalaman, dar și în Hurghada ori Creta au reducere de o treime, la care se adaugă o extra reducere între 100 și 200 de euro/ cameră.

„Față de 2022, pentru Grecia avem în acest an mai multe curse de autocar, câte două pe săptămână spre zonele din Grecia unde care ne-am consolidat poziția: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului. Pentru amatorii de vacanțe în Grecia, la târgul online sunt oferte cu reducere de până la 50 la sută și pentru pachete, și pentru cei care doresc transport individual, dar și tarife unice, 99, 149, 199 de euro/ persoană pentru anumite spații de cazare la vacanțele din lunile mai și iunie”, adaugă directorul de marketing Hello Holidays.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*