Clubul Presei de Turism FIJET România îi invită pe cetățeni la Târgul de Turism al României. Evenimente pregătite de FIJET la standul propriu

Târgul de Turism al României. FOTO Adrian Boioglu

Clubul Presei de Turism FIJET România invită  cetățenii la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, organizat în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, în perioada 9 – 12 noiembrie. Numai aici veţi găsi cu super oferte la destinații din întreaga lume și cele mai bune sfaturi de călătorie de la consultanții în turism. Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț.

La #TTR2023 participă agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România, organizatori de circuite locale și internaționale.

Companiile expozante au pregătit reduceri substanțiale la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie își pot rezerva vacanța de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejurul de Paște cu o reducere de până la 40%. Iar cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face la Târgul de Turism al României cu un discount de până la 50%.

#TTR2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanțe all inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute, dar și early booking cu facilități suplimentare.

Clubul Presei de Turism FIJET România a pregătit, la standul 31A, câteva evenimente:

Joi, 9 noiembrie, ora 13

Întâlnire cu cititorii publicaţiilor Top Business

Gazdele evenimentului: Constantin Dumitru şi Diana Dumitru

Vineri, 10 noiembrie, ora 12

25 de ani de la lansarea primei ediţii a cărţii “În turism e vremea lupilor tineri”, semnată de jurnalistul şi editorul Marian Constantinescu. La stand va fi autorul împreună cu invitaţii săi, lupii tineri de altădată, care vor oferi autografe.

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 13

Întâlnire cu cititorii Caţavencii.

Gazda evenimentului: Grig Bute

Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este

09 – 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00

12 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*