Pasionații de natură și muzică jazz, invitați să descopere frumusețile județului Cluj

Cluj Infoturism

Consiliul Județean Cluj, prin serviciul de specialitate Centrul Național de Promovare și Informare Turistică Cluj, participă la cea de-a treia ediție a Smida Jazz Festival, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului de avangardă, care are loc între 17 și 19 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, în pitorescul sat Smida din comuna Beliș.

Smida Jazz Festival, un proiect cultural unic în România, axat pe promovarea jazz-ului contemporan şi a abordărilor inovatoare în muzica de jazz, are ca scop promovarea combinării mai multor genuri muzicale și a dialogului cultural, precum și dezvoltarea regiunii Transilvaniei atât prin promovarea locului de desfășurare, cât și a produselor, respectiv tradițiilor locale.

Întrucât, în timpul zilei participanții la acest eveniment vor avea ocazia să se implice în diverse activități, atât educative cât și recreative, Centrul Național de Promovare și Informare Turistică Cluj își propune să prezinte festivalierilor atracțiile, traseele și obiectivele turistice reprezentative din împrejurimi și nu numai, alături de reliefarea acestei zone naturale deosebite ce poate fi descoperită pe parcursul acestor zile de vacanță într-un cadru natural feeric, pe acordurile jazzului contemporan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*