Parcul Balnear Toroc din Dej își așteaptă vizitatorii începând cu data de 3 iunie

Parcul Balnear Toroc din Dej își așteaptă doritorii de relaxare începând cu data de 3 iunie. FOTO: Primăria Dej

Primăria Municipiului Dej a anunțat că Parcul Balnear Toroc este pregătit să își primească vizitatorii într-o nouă sezon de relaxare și distracție. Cu facilități diversificate, parcursul promite să ofere o experiență de neuitat tuturor celor care caută un refugiu răcoros în zilele călduroase de vară.

Cei mici sunt cei mai norocoși, deoarece copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de gratuitate. Pentru adulți și copiii peste 10 ani, tariful de intrare este de 35 de lei. De asemenea, pentru cei care preferă să se bucure de parcul balnear după ora 16.00, de luni până vineri, tariful este redus la 25 de lei.

În plus, accesul la tobogane este gratuit pe toată durata de funcționare a acestora, fiind inclus în prețul biletului de intrare.

Pentru cei care doresc să se bucure de facilitățile Parcului Balnear Toroc în mod regulat, se oferă un abonament avantajos la prețul de 300 de lei pe lună, care include 15 intrări. Este important de menționat că abonamentul nu este valabil în zilele de sâmbătă și duminică, precum și în sărbătorile legale.

Programul de funcționare al bazei de agrement este următorul: de luni până duminică, între orele 09.00 și 20.00, cu excepția zilei de luni, când parcursul este deschis în intervalul orar 12.00 – 20.00. Astfel, toți cei interesați vor avea timp suficient să se relaxeze și să se distreze în mijlocul naturii într-o atmosferă liniștită și reconfortantă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*