Consiliul Județean Cluj lansează aplicația turistică Cluj Tourism App pentru sezonul festivalurilor și vacanța de vară

Consiliul Județean Cluj lansează o aplicație turistică nouă

Consiliul Județean Cluj a anunțat lansarea unei noi aplicații turistice, denumită Cluj Tourism App, care va servi drept ghid de călătorie pentru turiștii care vizitează județul Cluj în timpul sezonului festivalurilor și al vacanței de vară. Aplicația a fost dezvoltată de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și va oferi informații utile despre atracții turistice, obiective, trasee, unități de cazare, restaurante, activități recreative și alte servicii disponibile în județ.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a subliniat importanța acestei aplicații în a oferi turiștilor și localnicilor o modalitate simplă și eficientă de a-și planifica vizitele și activitățile în județul Cluj.

„Cei care își instalează aplicația pot găsi într-un singur loc, actualizat și centralizat, toate obiectivele turistice și evenimentele care se desfășoară în județul Cluj, putând să-și planifice astfel ușor și rapid timpul liber”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Cluj Tourism App va furniza informații în șapte limbi, inclusiv română, engleză, franceză, germană, maghiară, spaniolă și italiană, și va fi disponibilă gratuit pentru toate telefoanele inteligente și tablete, prin intermediul App Store și Google Play. Utilizatorii vor putea utiliza aplicația atât cu autentificare, beneficiind astfel de funcționalități suplimentare, cum ar fi crearea de liste cu obiective preferate, salvarea itinerariilor sau primirea de notificări cu privire la noutățile apărute, cât și fără autentificare.

Noua versiune a aplicației permite, de asemenea, distribuirea informațiilor turistice către alte persoane, apelarea directă din aplicație către diverse locații și accesul la informații despre obiectivele turistice și recomandări pentru petrecerea timpului liber prin intermediul categoriilor „Blog” și „Timp Liber”.

Prin intermediul Cluj Tourism App, turiștii și vizitatorii județului Cluj vor putea avea acces la informații actualizate și centralizate, planificându-și astfel cu ușurință și rapiditate vizitele și activitățile pe care doresc să le desfășoare în județul Cluj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*