Paralela45 a lansat ofertele pentru vacanța de iarnă: curse charter spre destinații exotice și circuite pe toate continentele

Plajă din Maldive. FOTO SuzyT
Plajă din Maldive. FOTO SuzyT

Maldive, Zanzibar, Punta Cana, Mauritius revin în oferta turoperatorului Paralela45, cu zboruri directe pentru vacanța de Revelion, alături de Thailanda, care a eliminat toate restricțiile pentru turiștii străini, dar și de Antalya, Hurghada și Dubai, pe curse charter.

De Revelion, pentru prima dat în ultimii doi ani, sunt organizate peste 50 de circuite, pe toate continentele, cu o durată de la patru la 11 nopți. Laponia este vedeta Crăciunului, cu pachete de la 2.183 de euro/ persoană.

Lansate încă din luna august, pachetele de iarnă au început deja să fie cumpărate, cele mai multe cereri fiind până acum pentru Laponia, Antalya, Hurghada, Maldive, Mauritius ori Zanzibar.

Românii vor vacanțe în destinații exotice iarna pentru temperaturile ridicate și pentru spectaculoasele petreceri de final de an organizate la fiecare hotel. Își petrec vacanța la hotel, implicați în activitățile de divertisment ori sporturile de apă oferite de acestea, și cel mai des aleg excursii opționale de o zi pentru a vizita capitala ori insule aflate în apropiere.

În această iarnă, cursele charter sunt programate pe 27 decembrie spre Thailanda (de la 1.063 de euro/ persoană/ pachetul de șapte nopți) și spre Mauritius (de la 2.556 de euro/ persoană/ opt nopți); pe 28 decembrie spre Punta Cana (de la 2.509 euro/ persoană/ nouă nopți) și spre Zanzibar (de la 3.023 de euro/ persoană/ șapte nopți); pe 29 decembrie spre Maldive (de la 3.115 euro/ persoană/ șapte nopți).

Spre Antalya și Hurghada sunt programate curse charter pe 28 și 29 decembrie, patru deocamdată, cu posibilitatea suplimentării corespunzător cererii. Pachetele pentru Antalya costă de la 563 de euro/ persoană/ cinci nopți, cele pentru Hurghada, de la 1.007 euro/ persoană/ șapte nopți la hoteluri cu all inclusive. Pachetul pentru vacanța de Revelion în Dubai costă de la 1.137 de euro/persoană/șapte nopți pe cursa specială din 29 decembrie.

„Oferta de chartere de Revelion este o varietate de tradițional, Antalya, Dubai, și mai nou, exoticele pe zbor direct spre care ne-a împins faptul că pandemia închisese alte destinații. Și Maldive, Zanzibar, Punta Cana, Mauritius, și Egiptul au devenit o obișnuință pentru români. Am lansat pachetele încă din timpul verii, venind în întâmpinarea celor care vor să petreacă Revelionul în zone cu temperaturi ridicate, și au astfel posibilitatea să aleagă din timp hotelul și camera dorite. Nu mai sunt restricții pentru aceste destinații și toate naționalitățile care vor să călătorească de Revelion sunt interesate de acestea. Cererea pentru exotice este la cote ridicate în acest an”, declară Alin Burcea, CEO Paralela45 .

În ceea ce privește circuitele de Revelion, cele mai multe cereri sunt pentru destinații îndepărtate, unde s-a călătorit mai puțin în ultimii doi ani, Maroc, Tunisia, Sri Lanka, Kenya, Singapore, America de Nord, Australia. Thailanda este în oferta Paralela45 nu numai pe zbor charter, ci și într-un program de tip circuit de opt nopți, care costă de la 1.985 de euro/persoană.

Cele mai multe circuite sunt organizate în Europa: Grecia, Franța, Olanda, Austria, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Cehia, Ungaria, Malta, cu o durată de la patru la șapte nopți, în care turiștii vizitează orașe europene precum Amsterdam, Zurich, Viena, Valencia, Madrid, Barcelona, Roma, Paris, Praga, Budapesta, Atena sau își petrec timpul în zonele de litoral: Costa del Sol, Coasta de Azur, Sorrento, Paralia Katerini.

Românii de toate vârstele care vor să îl întâlnească pe Moș Crăciun în țara lui cumpără deja pachetele de vacanță în Laponia. Lansate în iunie, aproape jumătate dintre acestea sunt deja vândute. Vacanța în Laponia costă anul acesta de la 2.183 de euro/persoană/patru nopți și oferă turiștilor posibilitatea să petreacă timp cu Moș Crăciun, să primească daruri, să pregătească turte cu soția Moșului, să facă safari la ferma de reni, snowmobile safari, să pescuiască la copcă ori să admire aurora boreală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*