Trei seri de teatru autentic și o expoziție de mașini retro, găzduite de Cetatea de Scaun a Sucevei

Cetatea de scaun a Sucevei. FOTO Facebook/Suceava Cetate

Muzeul Național al Bucovinei organizează, în zilele de 26, 27 și 28 august, trei seri de teatru autentic, ce vor avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei. Evenimentul „Teatru la Cetate” aduce la Suceava nume mari ale teatrului românesc: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lari Georgescu.

Au fost invitate, cu două spectacole și Teatrul pentru copii și tineret Vasilache, Botoșani și Teatrul Matei Vișniec Suceava.

În cadrul acestei manifestări, sâmbătă și duminică, pe platoul Cetății de Scaun, va avea loc și o expoziție de mașini de epocă, organizată de Retromobil Club filiala Suceava, care completează fericit și aduce un plus valoare și atmosferă întregului eveniment.

Retromobil Club Suceava răspunde la invitația Muzeului Național al Bucovinei și, pentru două zile, vă invită la Cetatea de Scaun a Sucevei pentru a retrăi momente unice ale altor epoci sau a descoperi noi pagini de istorie auto.

Sucevenii, invitații și turiștii sunt așteptați să afle interesante amănunte din istoria celor 15 mașini expuse și amintim de: Mecedes SS – an de fabricație 1929, Mercedes 350 – an de fabricație 1972, Jaguar MK5 – an de fabricație 1950, Singer – an de fabricație 1952, WV Kaffer – an de fabricație 1964, MGB – an de fabricație 1973, Triumph Spitfire – an de fabricație 1977, Renault 16 – an de fabricație 1967, Trabant P60 – an de fabricație 1964, Dacia 1100 sau Dacia 1300 ambele – an de fabricație 1970 și alte mărci și modele valoroase.

De asemenea, cei interesați vor putea să afle despre etapele sau momentele inedite din restaurarea bijuteriilor pe patru roți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*