Panică la TAROM. Un pasager al unei alte companii a trecut fără probleme de securitate și s-a îmbarcat la bordul unei aeronave românești

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola

Au fost necesare verificări suplimentare la o aeronavă aparținând TAROM, chiar înainte de decolare, după ce la bord a ajuns un pasager care avea bilet la o altă companie aeriană.

Duminică seară, reprezentanții TAROM au anunțat o întârziere la cursa ROT151 OTP-TLV, din cauza unei erori de îmbarcare pentru un pasager.

Potrivit acestora, din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat.

Cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările au presupus inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor.

În cele din urmă, aeronava a decolat către destinația Tel Aviv la ora 20:00.

„În urma finalizării verificărilor la aeronavă nu s-a constatat nici un risc la adresa siguranței zborului, sau a securității pasagerilor. Ne cerem scuze tuturor pasagerilor pentru inconveniență. Subliniem, din nou, că prioritatea numărul unu pentru compania TAROM rămâne siguranța şi securitatea pasagerilor şi echipajelor noastre“, au transmis reprezentanții TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*