GoNEXT TV: Aurelian Marin, manager agenție de turism: “Sudul litoralului se dezvoltă cu motoarele turate, dar Mamaia oferă cele mai bune posibilități de distracție”

Aurelian Marin, proprietarul Agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis. FOTO Paul Alexe
Aurelian Marin, proprietarul Agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis. FOTO Paul Alexe

Deschiderea noului sezon estival pe litoralul românesc vine “la pachet” cu o serie de măsuri de relaxare a restricțiilor legate de pandemie, măsuri care au un impact important asupra tuturor activităților ce au legătură cu industria ospitalității.

Unul dintre cei mai importanți actori în piața de turism locală și națională, Aurelian Marin, managerul agenției de turism Paradis – Vacanțe de vis, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe în studioul GoNEXT TV.

Discuția a vizat așteptările cu privire la noul sezon estival, o analiză a stadiului la care se află stațiunile de pe litoral, începând cu stațiunea-vedetă, Mamaia, și ajungând la stațiunile din sudul litoralului, aflate într-un remarcabil reviriment. Invitatul GoNEXT a făcut referire și la destinațiile concurente litoralului românesc, din Turcia, Grecia și Bulgaria, cu avantajele și dezavantajele fiecăreia. Deasemenea, Aurelian Marin s-a referit și la impactul nefast asupra pieței de turism al lipsei de zboruri directe, pe rutele interne și externe, spre și de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*