Palatul Culturii Mureș își redeschide porțile de la 1 iunie. Vizitatorii vor trebui să se conformeze reglementărilor Ministerului Sănătății pentru a stopa epidemia de coronavirus

Palatul Culturii Mureș își redeschide porțile de la 1 iunie FOTO Facebook Palatul Culturii Mures
Palatul Culturii Mureș își redeschide porțile de la 1 iunie FOTO Facebook Palatul Culturii Mures

Odată cu relaxarea măsurilor luate pe timpul stării de urgență, Palatul Culturii din Târgu-Mureș își va redeschide porțile începând din 1 iunie, urmând ca unele săli să fie din nou accesibile publicului.

Deși clădirea este încă în renovare, se vor redeschide vizitatorilor Sala Oglinzilor, Sala de Concerte, Expoziția Art Nouveau, sălile memoriale Dr. Bernády și Emil Dandea, precum și holul Palatului. Muzeul va funcționa după programul de iarnă, respectiv, este deschis între orele 09.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, și de la 09.00 la 14.30 în weekend. Luni este închis. Biletele de intrare vor costa 14 lei, cele de pensionari vor fi 6 lei, iar elevii și studenții vor plăti 3 lei.

Muzeul este pregătit să primească vizitatorii conform reglementărilor Ministerului Sănătății pentru a stopa epidemia de coronavirus. În baza acestora, vizitatorii trebuie să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile și să mențină o distanță de doi metri față de ceilalți vizitatori, atât la intrare cât și pe toată durata vizitei. Temperatura corpului este, de asemenea, măsurată la intrare și nu se poate intra cu o temperatură a corpului mai mare de 37,3 grade Celsius.

Vizitatorii care încă nu pot veni sau cei care nu doresc să-și părăsească locuințele, sunt invitați la o plimbare virtuală prin Palatul Culturii. Această opțiune este disponibilă pe site-ul kulturpalota.ro, unde se pot vizita sălile Palatului Culturii și chiar vedea cele mai recente expoziții de artă plastică, cum ar fi „Pictura transilvăneană interbelică”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*