Palatul Culturii Mureș își redeschide porțile de la 1 iunie. Vizitatorii vor trebui să se conformeze reglementărilor Ministerului Sănătății pentru a stopa epidemia de coronavirus

Palatul Culturii Mureș își redeschide porțile de la 1 iunie FOTO Facebook Palatul Culturii Mures
Palatul Culturii Mureș își redeschide porțile de la 1 iunie FOTO Facebook Palatul Culturii Mures

Odată cu relaxarea măsurilor luate pe timpul stării de urgență, Palatul Culturii din Târgu-Mureș își va redeschide porțile începând din 1 iunie, urmând ca unele săli să fie din nou accesibile publicului.

Deși clădirea este încă în renovare, se vor redeschide vizitatorilor Sala Oglinzilor, Sala de Concerte, Expoziția Art Nouveau, sălile memoriale Dr. Bernády și Emil Dandea, precum și holul Palatului. Muzeul va funcționa după programul de iarnă, respectiv, este deschis între orele 09.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, și de la 09.00 la 14.30 în weekend. Luni este închis. Biletele de intrare vor costa 14 lei, cele de pensionari vor fi 6 lei, iar elevii și studenții vor plăti 3 lei.

Muzeul este pregătit să primească vizitatorii conform reglementărilor Ministerului Sănătății pentru a stopa epidemia de coronavirus. În baza acestora, vizitatorii trebuie să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile și să mențină o distanță de doi metri față de ceilalți vizitatori, atât la intrare cât și pe toată durata vizitei. Temperatura corpului este, de asemenea, măsurată la intrare și nu se poate intra cu o temperatură a corpului mai mare de 37,3 grade Celsius.

Vizitatorii care încă nu pot veni sau cei care nu doresc să-și părăsească locuințele, sunt invitați la o plimbare virtuală prin Palatul Culturii. Această opțiune este disponibilă pe site-ul kulturpalota.ro, unde se pot vizita sălile Palatului Culturii și chiar vedea cele mai recente expoziții de artă plastică, cum ar fi „Pictura transilvăneană interbelică”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*