Din cauza extinderii restricțiilor, românii mai au de așteptat până să poată călători la bordul aeronavelor Wizz Air

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Compania Wizz Air a prelungit perioada de suspendare a rutelor din România din cauza extinderii restricțiilor impuse de autorități.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat, miercuri, că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120 la sută din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

„Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100 la sută din suma achitată inițial”, au precizat, într-un comunicat de presă, reprezentanții companiei.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, se menționează în documentul citat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*